Usein kysytyt kysymykset

Täältä löydät vastauksen useimmiten mieltä askarruttaviin kysymyksiin. Mikäli vastausta ei löydy täältä, niin ole ihmeessä yhteydessä myymäläämme.

Ota yhteyttä

Saako teiltä mallipaloja?

Suurimmasta osasta tapeteistamme saa mallipaloja. Osasta löytyy mallirullat suoraan myymälästä ja osa täytyy tilata tehtailta.

Mikäli haluat malleja ja tarvitset niille postituksen, niin laita meille tiedot toivomistasi malleista sekä osoitetietosi, niin postitamme mallit sinulle mahdollisimman pian! Tilattavissa mallipaloissa kestää yleensä 1-2 viikkoa.

Sulje

Miksi toimitusajat ovat niin pitkiä ja vaihtelevia?

Meillä ei ole omaa varastoa, vaan tilaamme tapetit suoraan tehtailta. Toimitusaikamme ovat siis tehtaiden antamia arvioita, joihin me emme valitettavasti pysty vaikuttamaan. Tehtailla on myös tietyt tilauspäivät, jolloin voimme tilaukset tehdä ja tämä vaikuttaa myöskin toimitusaikoihin.

Mikäli tuotteilla on kiire, kannattaa tiedustella ennen tilauksen tekoa pikatoimitusta. Tällöin tilaukset toimitetaan tehtailta muutamassa päivässä, mutta he perivät siitä lisämaksun. Maksu vaihtelee tehtaittain 20-100 euron välillä.

Sulje

Onko verkkokaupassa nähtävillä koko valikoimanne?

Ei. Valikoimamme on niin hurjan suuri, ettei kaikkia tuotteita saa millään verkkokauppaan! Mikäli sinulla on mielessäsi jokin tietty tapetti, niin kannattaa kysyä sen saatavuutta. Tilaus onnistuu myös sähköpostitse.

Täältä löydät myös listan edustamistamme valmistajista ja suorat linkit heidän omille sivuilleen. Sieltä voit myös selailla heidän valikoimiaan ja mikäli löydät heiltä jonkin miellyttävän tapetin tai kankaan, voit kysyä sen tiedot meiltä tai pyytää siitä mallipalan ennen varsinaista tilausta.

Sulje

Saako verkkokaupassa olevia valokuvatapetteja tilattua omaan kokoon?

Mikäli tapetissa on ilmoitettu tietty koko eikä siinä ilmoiteta mahdollisuudesta tilata sitä omilla mitoilla, se ei valitettavasti onnistu.

Sulje

Mistä tiedän montako rullaa tapettia tarvitsen?

Ohjeet menekin laskemiseen löydät täältä. Mikäli olet silti epävarma, voit toki myös lähettää meille sähköpostia tai soittaa ja kertoa tapetoitavan seinän/tapetoitavien seinien korkeuden ja leveyden sekä mitä tapettia siihen olet ajatellut, niin me autamme kyllä mielellämme laskemisessa.

Sulje

Voiko Ahvenanmaalle tilata verovapaasti verkkokaupastanne?

Ei. Valitettavasti verkkokauppamme ei automaattisesti osaa tarkistaa, mihin tapetti on menossa. Mikäli haluat tällaisen tilauksen tehdä, kannattaa se tehdä sähköpostitse.

Sulje

Saanko teiltä apua tapetin tai kankaan valinnassa ja/tai etsimisessä?

Tottahan toki! Mikäli myymälässä ei pääse käymään, voi meiltä pyytää apua myös sähköpostitse. Tärkeintä on toki se, että on tietynlaiset speksit, millä lähdetään etsimään, esimerkiksi värimaailma, tyyli, materiaali ym. Meille voi myös lähettää sähköpostitse kuvia siitä, minkälaista tyyliä haetaan.

Sulje

etusivu-1-768x615