Palvelut

IMG_20170223_183932_076

Seinäruusu on  täyden palvelun tapetti- ja kangaskauppa. Kivijalkaliikkeessämme Tampereen Kalevassa tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoista sisustusalan palvelua sekä Suomen kattavimman valikoiman tapetteja sekä yhteensopivia sisustuskankaita.

Meiltä saat ammattitaitoisen palvelun suunnittelusta toteutukseen!

Asiakkaitamme ovat oman kodin sisustajat, rakentajat ja remontoijat, sisustusalan ammattilaiset, mainostoimistot, lavasteiden valmistajat, yritykset ja yhteisöt. Myymälästämme voit lainata myös mallikirjoja kotiin katsottaviksi.

Laaja tapettivalikoima perinnetapeteista uusimpiin trendeihin

Edustuksessamme on kotimaisten tapettitehtaiden lisäksi yli 80 eurooppalaista tapettivalmistajaa!  Valikoimistamme löydät perinnetapettikuosit vuosisatojen takaa, eri vuosikymmenten alkuperäiset kuosit, sekä tietysti uusimmat trendit maailmalta.  Meillä voit myös teettää tapetin omasta kuvasta, juuri oman seinäsi kokoiseksi.  Valikoimamme päivittyy myös jatkuvasti valmistajien uutuusmallistoilla. Henkilökuntamme eli sisustusalan ammattilaiset auttavat sinua mielellään löytämään unelmiesi tapetit! 

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!


Sisustussuunnittelu:

Aurtamme mielellämme niin isoissa kuin pienissä sisustuskohteissa! Suunnittelupalvelustamme voit tilata  pelkän stailaussuunnitelman, pintamateriaalisuunnitelman tai vaikkapa koko talon sisustussuunnitelman pinnoista kalusteisiin sekä sisustustekstiileihin. 

Tapetointi- ja maalauspalvelu:

Laaja tapettivalikoimamme pitää sisällään tapetteja perinnetapeteista mitä erikoisempiin tapettimateriaaleihin. Näin ollen tapetointipalvelumme osaa ne myös asentaa huolella ja rautaisella ammattitaidolla.

Lisäksi teemme maalaustyöt, sekä muut kodin pienet remontit. Verkostoistamme löytyy ammattilaiset myös muihin remontteihin.

Ompelupalvelu:

Valikoimistamme löytyy tuhansia upeita sisustuskankaita verhoihin, verhoiluun, pöytäliinoihin, koristetyynyihin, päiväpeittoihin ym.  Ompelupalvelumme totetuttaa toiveesi ammattitaidolla ja myös verhoilupalveluun löydät kauttamme sopivan tekijän.